Bedste pizza i Aarhus

Vi mener selv, at vi laver den bedste pizza i Aarhus, og det mener vores gæster også – vi er nemlig flere gange blevet kåret til ”Kundernes Favorit” og ”Byens bedste pizza” af brugerne på Hungry. Hvis vi selv skal pege på, hvad der gør vores pizza lidt bedre end de andre, så er vores passion for den gode smag skabt med økologiske og lækre råvarer. For os er det på ingen måde ligegyldigt, hvilken mel vi bruger i vores pizzabunde eller hvor skinken, vi putter ovenpå, kommer fra. Vi er økologicertificerede med et sølvmærke, mens både pizzabunde og tomatsauce er 100% økologiske og hjemmelavede. Vi tænker over, hvad vi putter på pizzaen, så vi f.eks. bruger en økologisk bacon, som er forstegt for ikke at afgive væske på pizzaen, som ødelægger den supersprøde bund. Vores kalvefilet er i bedste kvalitet og vores grøntsager er danske og friske – her er ingen dåsegrøntsager eller grøntsager, som er blevet transporteret langvejs fra!

Når vi kommer til selve opbygningen af pizzaen, er vi også omhyggelige og bruger den tid på pizzaen, som er nødvendig for at smagen bliver helt rigtig. Faktisk har vi hos Kallo’s retningslinjer for, hvordan vi opbygger din pizza, så du altid er sikker på at få den samme, gode smag. Så hvis du bestiller en pizza med skinke, oksekød og bacon, så lægger vi lagene på samme måde hver eneste gang, vi laver lige den type pizza. På den måde sikrer vi, at pizzaen får den bedste og mest ensartede smag, og at vores kunder får en optimal smagsoplevelse, hver eneste gang, de køber en pizza fra Kallo’s.

Det er også pga. smagsoplevelsen, at vi helst ikke slicer vores pizzaer – det er ikke fordi, vi ikke gider! Vores pizzabunde er sprøde som en rigtig bund skal være, og hvis vi slicer den, bliver den blød, før vi får leveret den hjem til dig. Det synes vi er synd, både for pizzaen og for dig, fordi du ikke får oplevelsen af en supersprød bund i samspil med den hjemmelavede sovs og de friske, økologiske råvarer.

En god restaurantoplevelse handler for os desuden ikke kun om smagen, men også om, at du som gæst får en god oplevelse med Kallo’s. Vi prioriterer kundeservice højt, uanset om du spiser din pizza i restauranten, eller om vi skal komme ud til dig med din aftensmad. Vores kunder er vores levebrød, og derfor håber vi, at du altid er glad for den service, du får hos Kallo’s. Vi vil altid gerne høre om din oplevelse af os og vores pizzaer, og du kan enten kontakte os direkte eller give os en anmeldelse på Hungry eller Facebook. Vi håber på, at vi snart får lov til at lave byens bedste pizza til dig!

”Bedste pizza i Aarhus!”

”Bedste pizza i Århus, uden tvivl! Positiv og glad udbringer!”

”Super gode pizzaer og formidabel service! Jeg kommer helt sikkert igen som kunde :-)”

”Byens bedste pizza, så simpelt er det :)”

Citater fra vores kunder