Glutenfri pizza

Selvom man ikke kan tåle gluten, melder lysten til pizza sig alligevel en gang imellem. Hos Kallo’s kan alle vores pizzaer fås med glutenfri bund, og her går vi ikke på kompromis. Ofte forbindes glutenfri brød med noget lidt tørt og kedeligt, men hos Kallo’s laver vi glutenfrie pizzabunde, som både er sprøde og har den samme gode smag som vores almindelige pizzabunde. Derudover toppes pizzaen selvfølgelig med det samme gode fyld af økologiske råvarer og er bygget op efter Kallo’s principper for den helt perfekte pizza. Vi ved, at der kan være mange grunde til, man ikke spiser gluten, og hos Kallo’s synes vi selvfølgelig, at alle skal have mulighed for at smage vores lækre pizzaer. Så selvom du lever glutenfrit, opfordrer vi dig til at komme forbi Kallo’s på Hasle Torv og prøve en af vores lækre pizzaer – helt uden gluten.

Glutenfri - uden at droppe dine yndlingsretter

Omkring én procent af danskerne har glutenallergi og må derfor undgå gluten i deres kost, mens andre bare mærker en positiv forandring i krop og mave ved at skifte til glutenfri kost. Gluten er et protein, som findes i hvede, byg og rug og dermed i langt det meste brød. Hvis man er allergiker, kan kroppen ikke nedbryde gluten -  men det er altså muligt at leve glutenfrit uden at droppe brød, pasta og andre lækre madvarer. I dag kan man finde mange glutenfri produkter i supermarkeder, og flere restauranter er begyndt at lave glutenfri mad og markere tydeligt, hvilke glutenfrie retter, de tilbyder. Når man skal i køkkenet derhjemme er mulighederne for glutenfri kost mange, f.eks. er der alternativer til den almindelige hvedemel, som for eksempel majsmel og rismel. Hos Kallo’s vil vi gerne give alle muligheden for at nyde en take away-pizza, og derfor kan alle vores pizzaer fås med en glutenfri bund. Pizzaen er i den samme gode kvalitet som vores andre pizzaer og smagen er også helt i top, så hvis du hører til den ene procent af befolkningen, som skal holde sig fra gluten, så lover vi at have et velsmagende alternativ klar til dig.