Økologisk pizza

Hos Kallo’s er alle vores pizzaer lavet med økologiske råvarer. Vi tror på, at økologi kan smages, og vi sætter altid en høj standard for vores økologiske pizzaer. Vi har som det eneste pizzeria en økologicertificering på 60-90% (hvilket svarer til et sølvmærke), og vi arbejder på at få den helt op på 90-100% og dermed opnå et guldmærke ved at købe de bedste økologiske råvarer fra danske forhandlere. Vi bruger økologisk kød på vores pizzaer, alle vores grøntsager er friske og pizzabundene er lavet på økologisk mel. Tomatsaucen laver vi også selv fra bunden, og den er selvfølgelig også 100% økologisk. Hvis du gerne vil prøve en økologisk pizza uden at skulle stå i køkkenet selv, så hent en pizza fra Kallo’s og bedøm selv – vi synes selv, at vi kombinerer økologiske pizzabunde og lækre råvarer til den bedste pizza i Aarhus!

Fokus på økologi

Der er i de seneste år kommet mere fokus på økologi – for miljøet, for dyrene og for vores egen skyld. Heldigvis har økomærkning gjort det nemt at vide, hvad man som forbruger skal gå efter, hvis man gerne vil købe og spise økologisk. I 2009 kom den statsautoriserede økocertificering desuden, så restauranter, kantiner, skoler og andre spisesteder nu kan få et bronze-, sølv- eller guldmærke, alt efter hvor stor en del af deres råvarer, der er økologiske. I Region Midtjylland alene er der over 500 økologiske spisemærker, og det er nemt at forstå hvorfor, for der er mange gode grunde til at have fokus på økologien. Når vi hos Kallo’s køber vores kød økologisk, så ved vi, at dyrene har haft det godt; at de har spist økologisk foder og at de har græsset udendørs. Ligesom økomærkning garanterer, at dyrene har levet et naturligt liv, så er økologiske grøntsager og mel også produceret uden brug af kemiske sprøjtemidler og kunstgødning. Ved at bruge økologiske råvarer, sikrer vi hos Kallo’s, at den pizza vi laver til dig, er fri for pesticidrester og lavet under bæredygtige forhold, så vores kunder kan altid spise pizza med god samvittighed.